Image Alt

The Edge Adventures

Beyond Nordic: Future Of Scandinavian Outdoor

Het mooie van dat bergleven is dat ik onmeunig toffe outdoorkleding mag dragen. Of, moet dragen, want de weersomstandigheden zijn hier regelmatig van dien aard dat je met een simpele jeans niet ver zou komen.

Nog mooier van dat bergleven is dat ik erover mag schrijven en dat er daardoor leuke samenwerkingen ontstaan en ik bepaalde producten mag testen. Maar het allermooiste is dat ik jullie gutschein! rabat! korting! bargain! mag geven op de aankoop bij die toffe producten! Iedereen wint!

Vandaag: 15% korting op de gehele collectie van Beyond Nordic – Outdoor clothing with Scandinavian design.

Beyond Nordic
Beyond Nordic is een jong merk, het werd pas in 2019 opgericht door hiking- en outdoorfanaten Patrik Tankred en Johannes Franzén, met – zoals ze zelf zeggen – duizenden uren wildlife op het cv.

“We hadden het idee dat de wandelbroeken industrie verouderd was en vonden dat de markt meer nodig had! Betere pasvorm, schoner ontwerp en bijgewerkte functies. We verzamelden al onze favoriete specificaties en rekwisieten van beroemde outdoormerken van over de hele wereld, voegden de functies toe die we hadden gemist, pasten het ontwerp aan en voilà, Beyond Nordic was geboren! De visie is het creëren van functionele, duurzame en mooie outdoorkleding met een optimale pasvorm. En dat voor een lage prijs in verhouding tot de kwaliteit van de kleding. Door de eigen ontwikkeling van onze kleding en de rechtstreekse verkoop aan jou zonder tussenhandelaren, kunnen wij lagere prijzen bieden dan de meer gevestigde merken. En dit zonder concessies te doen als het gaat om design, kwaliteit of pasvorm.”

Zo’n broek met van die zakken aan de zijkant
Is het sexy. Ja, natuurlijk. Outdoorkleding is rete-sexy! Ik mocht een sexy broek kiezen uit de nieuwe collectie en dat is de BN005 zip-off outdoor pants men’s legion blue geworden. Een afritsbroek met zakken aan de zijkant. Hot!
Ik heb hem een maatje groter besteld, omdat ik hier in Mallnitz regelmatig aan het klimmen ben, over rotsen en gesneuvelde bomen en door dichtbegroeide gebieden en ik heb gemerkt dat de wat strakker zittende broeken dan eigenlijk net niet helemaal lekker zitten.

Plussen
• de afritspijpen: ik ben een snel verhit persoon en loop het liefst in korte broek. De keuze om ze af te ritsen of aan te houden is een fijne extra feature.
• de broek heeft veel zakken, allen (water)dicht te ritsen. Op de rechterpijp zit een extra kleiner vakje waar je telefoon in past: handig!
• ventilatieritsen, altijd fijn als het te koud of te ruig terrein is, maar het eigenlijk toch te warm is om de pijpen aan te houden: een beetje airco kan dan geen kwaad.

Minnen
• een bescheiden minnetje: de “ingebouwde” riem met klittenband: als je alleen een shirt aan hebt, schuurt het klittenband tegen je zij en dat kan wat irriteren zo nu en dan.

Specificaties
• Afritsfunctie (makkelijk te veranderen in shorts)
• Ventilerend materiaal met waterafstotend Teflon Ecolite® (DWR-impregnering zonder fluorkoolstoffen)
• Slijtvaste stofdelen van polyamide
• 4-way stretch micro over taille, kruis en knieholte
• Vindbaar met Recco® SAR systeem
• Ventilatieopeningen aan binnenzijde dijen en onderpijpen
• In totaal 6 zakken waarvan 4 met ritssluiting en 1 met vakje voor mobiel
• Onderkanten van pijpen in 4 hoogtes verstelbaar
• Zak met ingebouwde haak bij onderkant van pijpen om de broek vast te zetten aan (ski)schoenen
• Versterkt kruis met 3 stiksels voor extreme slijtbestendigheid
• Versterkte riemlussen met oog voor karabijnhaak of andere bevestiging onderaan

Slijtende delen: 100% polyamide
Popeline: 65% katoen + 35% polyester
Stretch: 88% polyester + 12% spandex

TJEERD15
Tot slot, die mooie korting! Een dikke 15% op het gehele assortiment. Wat moet je daarvoor doen? Niets! Die korting krijg je gewoon!

– dus, ga naar www.beyondnordic.eu
– gooi je winkelmandje vol
– activeer de code TJEERD15
– reken af & enjoy!

FOSO: Future Of Scandinavian Outdoor

tell me more

Enter your details below and learn about all the perks you get by The Edge Adventures.