Image Alt

No sidebar

Miniserie: de NKBV & de Alpenverein De afgelopen twee zomers en winter heb ik voor de Oostenrijkse Alpenverein gewerkt (sectie Mallnitz, mijn heimat). Was het in de zomer nog met zaag en pikhouweel de bergen op en de bossen in om de lawine- en stormschades van de afgelopen winters op te ruimen en de wandelwegen weer veilig en begaanbaar te maken, daar zijn de winterwerkzaamheden vooral

De komende weken trek ik de bergen weer in, natuurlijk vanuit mijn geliefde bergdorpje Mallnitz en vanaf nu is mijn mountaingear uitgebreid met een wel heel tof item: de Polar Grit X Pro, een Premium Outdoor Multisport Watch in Nordic Copper. Een mond - en pols - vol! Inmiddels draag ik het horloge al een paar weken, vooral om mijn hardlooptrainingen te monitoren, maar binnenkort

Als fervent bezoeker van de European Outdoor Film Tour én kijker van legio documentaires over snowboarden, skiën, outdoor, alpinisme, trailrunning en meer van zulks, kan een sectie met films op The Edge Adventures natuurlijk niet ontbreken. Aldus! Dit keer wederom een korte film, van ultrarun legende Kilian Jornet en zijn poging om zo snel mogelijk een Vertical Kilometer te rennen. De snelste tijd ligt nog onder

tell me more

Enter your details below and learn about all the perks you get by The Edge Adventures.